Kaba TouchGo

Kaba TouchGo er et unikt nøglefrit låsesystem til plejehjem

Et låsesystem, hvor beboerne ikke behøver nøgler, men udstyres med en transponder, som sørger for at give beboeren adgang til det rigtige rum.

Se en kort film om, hvordan Kaba TouchGo virker

Låsesystemet er let at anvende. Døren åbnes helt enkelt ved almindelig berøring – men uden brug af nøgle.

Låsesystemet sikrer,  at beboeren kun har adgang til sit eget rum, og derved ikke kommer til at gå ind hos andre beboere.

Med Kaba TouchGo får du:

  • Mere sikkerhed
  • Mere privatsfære
  • Mere tid til beboerne
  • Nem administration

En transponder placeres f.eks. i beboerens lomme. Når Beboeren står foran døren sender transponderen et signal til låsen.

Transponderen – fås som nøglering, kortholder eller armbånd.

Er beboeren ved den rigtige dør, lyser knappen grønt og beboeren har adgang til rummet. Han /hun skal blot trykke håndtaget ned på almindelig vis.

Står beboeren foran den forkerte dør, kan døren ikke åbnes – og knappen lyser rødt.

Så snart beboeren er gået ind i rummet låses døres automatisk udefra. Døren kan altid åbnes indefra.

Hvordan fungerer KabaTouchGo

Kaba TouchGo er baseret på RCID-teknologi – Resistive Capacitive Identification. Det betyder, at det er kroppens naturlige statiske elektricitet, der benyttes til at registrere adgangsrettighederne til rummet.

Helt praktisk udstyres dørene med et Kaba beslag, som kan programmeres individuelt. Programmeringen sker enten direkte på dørbeslaget (Kaba TouchGo E110) eller fra centralt hold ( Kaba TouchGo E310). Selve programmeringen kræver ingen forkundskaber.

Er du blevet nysgerrig og vil du gerne høre mere om en løsning, som kan få beboerne til at føle sig bedre tilpas og mere sikre på deres stuer, så kontakt os allerede i dag.

Skal vi også hjælpe dig?