Solarventil

Luftsolfanger – solventilation

Her bruger man solen til at lave frisk og tør luft. Vi forhandler SolarVenti som er dansk produceret, og som der gives 5 års garanti på. SolarVenti fås til kælder og fritidshuse.

Fritidshuse

Solfangere til affugtning, ventilation og varmetilskud

  • Affugtning
  • Ventilation
  • Sundt indeklima
  • Varmetilskud

Ventilation, affugtning og varmetilskud til fritidshuset

Gratis ventilation med varm, tør luft året rundt med luft-solfangeren gør fritidshuset rart at være i – og rart at komme til når sæsonen starter.

Uden driftsomkostninger og uden miljøomkostninger

luftsolfangerens patenterede konstruktion kan løse fritidshusets større eller mindre indeklimaproblemer og giver besparelser på varmebudgettet samtidig.

luftsolfangeren er rent soldreven – den kører uden at belaste brugerens pengepung og leverer samtidig et positivt tilskud til klodens C02 regnskab.

Kælder

Solvarme fra luftsolfanger affugter og ventilerer kælderen

Husejeren som køber en luftsolfanger til sin kælder, gør det som regel, fordi kælderens indeklima opleves som mere eller mindre fugtigt og hengemt.

Luften er typisk for stillestående og både luftfugtigheden og fugtindholdet i vægge og andet bygningsværk for højt.

Efter montering af luftsolfangeren vil brugeren i løbet af et par måneder begynde at opleve kælderluften som betydeligt friskere og mindre fugtig at indånde.

For året rundt og hver eneste gang solen skinner den mindste smule, vil luftsolfangeren blæse gratis, varm og tør luft ind i kælderen. Herved presse hengemt, fugtig luft ud gennem kælderens ventilationsåbninger.

Efter en fuld sæson med en luftsolfanger i passende størrelse, vil både indendørs-luften og fugtniveauet i kælderens faste materialer – altså vægge, andet bygningsværk og inventar – være faldet mærkbart.

SolarVenti 20K monteret i lokalområdet oktober 2014.

Efter få dages drift, er der mærkbart luft forbedringer i kælderen.

Som det ses på billedet, kan SolarVenti monteres så den falder godt ind i det eksisterende miljø.

Skal vi også hjælpe dig?