Solcelleanlæg

Solcelleanlæg

Solcelleanlæg er attraktive investeringer for.:

  • private
  • erhverv
  • boligselskaber
  • institutioner

Vi forhandler tyske +5% paneler, som sikrer dig maksimalt udbytte, med 12 års garanti og 25 års produktionsgaranti.

Vi rådgiver om anlæg og skatteforhold.

Vi er eksamineret VE-installatør – en godkendelse fra Energistyrelsen, der sikrer dig specialrådgivning om dimensionering og installation af solcelleanlæg.

Der er sket en kraftig opbremsning efter regeringens indgreb, det handler dog om at se nye muligheder. Det skal ses som en langsigtet investering, da anlægget gerne skulle holde i 30-35 år, hvilket giver ”gratis” el i 25 år!

For virksomheder kan der være et markedsføringsmæssigt signal i at være grønne.

Efter de nye regler handler det især om at bruge strømmen, når den produceres – for private betyder det oftest, at det nu er mindre anlæg, der er attraktive. Tilbagebetalingstid er på ca. 10 år, afhængig af finansiering.

Kvaliteten af panelerne og inverteren er en vigtig faktor for at ydelsen er optimal.. Nye montagesystemer har afkortet montagetiderne og dermed sænket priserne på anlæggene. Vi bruger altid en tømrer, der tjekker tag og underliggende konstruktioner, før montagen foretages.

12 års garanti

AVDAN El-Service forhandler tyske paneler og invertere, ud fra den overbevisning, at der skal solide og erfarne leverandører til. Vi arbejder med garantier på 12 år. Garantien er normalt intet værd, hvis producenten har lukket firmaet inden den udløber, men her er der tale om stabile leverandører, som forbliver på markedet.

Vi ønsker at fremstå som seriøse og troværdige, – vi vil hellere underdrive, end at love mere end anlægget og økonomiberegningerne viser.

Eksempler på solcelleanlæg

Solcelleanlæg 6,24 kWh

  • Spar ca. 3.850 kg CO2 årligt
  • Gem din strøm til aftenen med batteri fra 7,68 kWh
  • Producerer ca. 6.240 kWh strøm årligt

Solcelleanlæg 8,58 kWh

  • Spar ca. 4.830 kg CO2 årligt
  • Gem din strøm til aftenen med batteri fra 7,68 kWh
  • Producerer ca. 8.580 kWh strøm årligt
Beregningerne er lavet med følgende data: Solceller er monteret mod syd, hvilket vil give en årlig produktion på ca. 4.400 kWh. Elpriserne er beregnet til 2,85 kr. pr. kWh ved køb og 65 øre ved salg. Forbehold for meget varierende el-priser.
Beregningerne er lavet med følgende data: Solceller er monteret mod syd, hvilket vil give en årlig produktion på ca. 4.400 kWh. Elpriserne er beregnet til 2,85 kr. pr. kWh ved køb og 65 øre ved salg. Forbehold for meget varierende el-priser.

Hybrid-solcelleanlæg.

Solcelleanlæg med batterilager.

Med en forenklet forklaring, oplades batterilageret om dagen, og aflades om natten. En avanceret styring sikrer hele tiden, at du bruger mest muligt af den energi du selv har produceret.

Med et batterilager øger du derfor din grad af selvforsyning.

Der findes flere typer batterier, og der forskes og udvikles til stadighed, men den stærkeste teknologi, findes i et lithium batteri. Batteriet er dyrere at købe, men giver en bedre økonomi på grund af længere og bedre holdbarhed. Mange faktorer spiller ind, når der ses på levetiden af et batteri. Bl.a. antal op- og afladninger, total afladning bør undgås og omgivelsestemperauren bør være ca. 15 gr.

Skal vi også hjælpe dig?